nieuws

Ditzo kiest Arag voor rechtsbijstand

Archief

Ditzo, de internetverzekeraar van Fortis, gaat zijn rechtsbijstandverzekeringen onderbrengen bij Arag. De zogeheten eerstelijns juridische dienstverlening wordt verzorgd door Lextone.

 

Arag-topman Marc van Erven is heel enthousiast over de komende samenwerking: "Voor ons is Ditzo een toonbeeld van de meest succesvolle innovaties in de verzekeringsmarkt. De extra ‘vibe’ die je voelt bij alle mensen van Ditzo, werkt aanstekelijk en is verfrissend."

 

  &nbspBij de start in oktober vorig jaar begon Ditzo met het aanbieden van autoverzekeringen. Het assortiment werd in februari uitgebreid met woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Hieraan wordt dus binnenkort een rechtsbijstandverzekering toegevoegd.

 

tijdens de feestelijke bijeenkomst in De Onthaasting in Amersfoort.

Reageer op dit artikel