nieuws

Delta Lloyd en Van der Poel starten homolabel

Archief

Onder de naam GK Verzekeringen gaan Delta Lloyd en Van der Poel Verzekeringen samen schadeverzekeringen verkopen via de website van de GayKrant. Ook ondersteunt GK Verzekeringen de stichting Vrienden van de GayKrant door voor elke gesloten polis een bijdrage te schenken.

Delta Lloyd en Van der Poel starten homolabel

Via www.gk.nl kunnen klanten 30% korting krijgen op de autoverzekering en 20% korting op overige schadeverzekeringen (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, caravan, pleziervaartuigen, motor en doorlopende reisverzekering). Ook pakketkortingen zijn mogelijk. Die kunnen oplopen tot 12,5%. De site is een variant van de module Schade Online, waarmee Delta Lloyd assurantieadviseurs weboplossingen biedt. Afhankelijk van de behoeften zal GK Verzekeringen het productenpakket in de loop van het jaar gaan uitbreiden.

Reageer op dit artikel