nieuws

DAS lanceert een prijsproduct

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar DAS heeft een nieuw product ontwikkeld onder de naam ‘DAS voor iedereen’ dat tot 15 juli voor een scherpe ‘jubileumpremie’ aangeboden.

 

In het kader van het 45-jarig bestaan van DAS betalen nieuwe verzekerden tot 15 juli een jaarpremie van _ 45. Na het eerste jaar bedraagt de maandpremie _ 12, dus _ 144 per jaar. Bij het introductietarief van _ 45 geldt een eigen risico van _ 100; wie geen eigen risico wil, betaalt _ 69.

 

Dekking

De polis biedt juridische hulp in een aantal veel voorkomende conflictsituaties. Er is een onbeperkt recht op telefonisch juridisch advies bij een dreigend juridisch geschil. Externe kosten van rechtsbijstand worden vergoed tot maximaal _ 50.000 per geschil, waarbij een eigen risico geldt van 10% over de advocaatkosten. "Dit eigen risico is niet afkoopbaar", aldus DAS.

 

  &nbspIn de rubrieken Consument, Vakantie en ‘Aankoop en onderhoud van voertuigen’ bestaat alleen recht op rechtsbijstand als het belang van de zaak ten minste _ 225 bedraagt. Voor geschillen over een aannemingsovereenkomst geldt een minimumbelang van _ 2.500.

 

  &nbspDe introductie gaat gepaard met radioreclame op de vooral op jongeren gerichte zenders (Radio 538, Q-music en Veronica), internetbanners en met de start van de website www.dasvooriedereen.nl.

 

Reageer op dit artikel