nieuws

Conservatrix komt met garantie in nieuwe kredietaflossingspolis

Archief

Conservatrix heeft het Krediet Aflossingsplan geïntroduceerd. Het product is bedoeld voor de aflossing van consumptieve kredieten. De polis garandeert een nettofondsrendement van 4%.

 

In het product, dat ook kan worden ingezet om een hypotheek mee af te lossen, is een overlijdensrisicodekking ingebouwd. Er kan worden gekozen uit drie fondsen van Deutsche Bank-dochter DWS Investments, die alle een garantie tegen koersdalingen bieden. Het DWS Eurorenta-fonds garandeert een nettofondsrendement – dus na aftrek van fondskosten – van 4%. "Uniek in de markt", volgens Conservatrix, dat alleen doorlopende provisie uitkeert over het product.

 

  &nbspDe overige kosten die de verzekerde betaalt, zijn 4,4% van elke premie (of 7% van de koopsom tot maximaal _ 1.500), maandelijks _ 5 administratiekosten en jaarlijks 0,5% polisbeheerkosten. Volgens de financiële bijsluiter bij het product leidt een fondsrendement van 4% tot een totaal polisrendement van 1,6% na twintig jaar. De totaal betaalde kosten bedragen dan 57% van het rendement.

 

Reageer op dit artikel