nieuws

CED-personeel wijst eindbod af

Archief

De leden van de vakorganisaties hebben voor de tweede maal een ‘eindbod’ van de CED-directie vrijwel unaniem afgewezen. Vooralsnog blijven de afspraken van de huidige cao daarom van kracht bij CED.

 

Vooruitlopend op het afsluiten van een nieuwe cao had de directie van CED alvast een loonsverhoging van 3% doorgevoerd. De vraag is nu hoe en of CED deze verhoging collectief in de salarisschalen zal verwerken.

 

  &nbspCED heeft eveneens gereageerd op een ultimatum voor rectificatie op omstreden berichtgeving over vakorganisaties op het intranet. Dat ging met name over de regeling voor leeftijdsafhankelijke adv-dagen. "Men heeft schriftelijk aangegeven liefst veertien dagen nodig te hebben om te antwoorden", aldus Unie-onderhandelaar Arie van Dijk. "Naar mijn idee erg lang als het dossier al bij de advocaat ligt."

 

  &nbspDe cao-onderhandelingen bij CED verlopen de laatste jaren steevast zeer stroef.

 

  &nbsp(Blokje)

 

  &nbspAM-special Arbeidsmarkt gemist?

 

  &nbspBlader erdoor op www.amweb.nl onder

 

  &nbsp’Dossiers’

 

Reageer op dit artikel