nieuws

Böttcher en Polak Schoute weg bij Cunningham

Archief

Gerard Böttcher en Pim Polak Schoute, sinds jaren directieleden bij expertisebedrijf Cunningham Lindsey Europe, gaan het bedrijf verlaten. Per 1 juli is daar Hans Groot als directievoorzitter benoemd.

Böttcher en Polak Schoute weg bij Cunningham

De wijzigingen vloeien voort uit de wens van het Amerikaanse moederbedrijf om de leiding van de Europese dochter anders in te richten. "Pim en ik hebben het bedrijf altijd met zijn tweeën geleid. Amerikanen vinden een strakke hiërarchie echter prettiger", zo licht Böttcher de ontwikkelingen toe. Böttcher, die eind deze maand terugtreedt uit de directie, handelt nog een aantal lopende dossiers af voor Cunningham Lindsey en gaat zich na de zomer beraden op de toekomst. Hij blijft voorlopig voorzitter van expertise-instituut Nivre.
Polak Schoute vertrekt eveneens bij Cunningham Lindsey: hij gaat in februari met pensioen. Onlangs werd Hans Groot, afkomstig van Delta Lloyd, benoemd tot directievoorzitter.

Reageer op dit artikel