nieuws

Boogaard koopt ‘Best Advise’

Archief

Boogaard Assurantiën in Haarlem heeft de Nationale Verzekerings- en Geldkrant (NVGK) overgenomen, een van de activiteiten van de bekende assurantieman Peter Blok. Een onderdeel van de NVGK is Best Advise, een digitaal assurantiekantoor dat werkt op basis van abonnementen.

 

Een andere recente aankoop van Boogaard is de assurantieportefeuille van Prima Verzekeringen in Amsterdam. Tevens is er onder de naam Boogaard Assurantiën een nieuw kantoor in Den Haag geopend.

 

  &nbspOver de toekomst van Blok, in het verleden actief met onder andere Intermed en Provisiemakelaars The Perfect Match is op dit moment niets bekend en zelf was hij onbereikbaar voor commentaar. Ook een zegsvrouw van Boogaard kon niet vertellen wat hij gaat doen. Aan zijn klanten heeft hij geschreven dat hij voor deze verkoop heeft gekozen met het oog op de toenemende complexiteit en de regelgeving in de financiële dienstverlening, de schaarste aan goed personeel en ook om gezondheidsredenen.

 

  &nbspBij Boogaard kon op dit moment niemand zeggen hoe het abonnementenkantoor Best Advise zal worden geïntegreerd in de organisatie. Boogaard kent geen abonnementen en werkt met het provisiestelsel.

 

Reageer op dit artikel