nieuws

Belangenclub Verfinad van start

Archief

De ruim tachtig leden van de intermediaire belangenorganisatie VerFinAd hebben eind mei besloten de oprichting van de Vereniging van Financieel Adviseurs door te zetten.

 

De officiële oprichtingsvergadering heeft tevens de benoeming van een driekoppig bestuur opgeleverd. Initiatiefnemer Bert ter Maat is tot voorzitter gebombardeerd. Zijn kantoorgenoot van Combinass in Woerden, Arno Noomen, zal als secretaris en penningmeester gaan fungeren. Verder neemt Paul Stravers (van Stravers Verzekeringen in Vianen) zitting in het bestuur.

 

  &nbspOp de website heeft Verfinad getuigenissen geplaatst van enkele acties die al zijn ondernomen in de richting van verzekeraars. Zo is Delta Lloyd aangespoord de kosten te vergoeden die kantoren moeten maken voor de omzetting van Eurolloyd naar Delta Lloyd. En het Verbond van Verzekeraars is kritisch bevraagd over het onderdeel ‘kosten bemiddelaar’ op waardeoverzichten en over de aanlevering van prolongatieberichten.

 

Reageer op dit artikel