nieuws

Backhuijs tijdelijk directeur DBV

Archief

Beroeps-interimmanager Pieter Paul Backhuijs is benoemd tot algemeen directeur bij SNS Reaal-dochter DBV Verzekeringen.

 

Hij neemt het stokje tijdelijk over van Reaal-directeur Jan Boven, die deze functie na het vertrek van Jacques van Dijken bij DBV ook tijdelijk waarnam.

 

  &nbspBackhuijs is al vele jaren werkzaam als interimmanager en organisatieadviseur. Hij is daarom ook geen onbekende bij SNS Reaal, waar hij eerder als interim-directeur actief was bij NOG Verzekeringen en Hooge Huys. Tot voor kort was hij werkzaam als interimdirecteur bij Cordares.

 

  &nbspDe benoeming van Backhuijs bij DBV komt vlak na de overdracht van de -relatief kleine- schadeportefeuille aan Reaal Schadeverzekeringen, begin deze maand. DBV concentreert zich nu uitsluitend op levensverzekeringen, beleggingen, pensioenen en hypotheken. De premieomzet bedroeg vorig jaar in totaal _ 676 mln, waarvan _ 2,2 mln uit schadeverzekeringen.

 

Reageer op dit artikel