nieuws

Backhuijs naar DBV Verzekeringen

Archief

Beroeps-interimmanager Pieter Paul Backhuijs (60) is benoemd tot algemeen directeur a.i. bij SNS Reaal-dochter DBV Verzekeringen. Hij neemt het stokje over van Reaal-directeur Jan Boven, die deze functie na het vertrek van Jacques van Dijken bij DBV tijdelijk waarnam.

Backhuijs naar DBV Verzekeringen

Backhuijs is al vele jaren werkzaam als interimmanager en organisatieadviseur. Hij is dan ook geen onbekende bij SNS Reaal, waar hij eerder als interim-directeur actief was bij NOG Verzekeringen en Hooge Huys. Tot voor kort was hij werkzaam als interimdirecteur bij Cordares. De benoeming van Backhuijs bij DBV komt vlak na de overdracht van de – relatief kleine- schadeportefeuille aan Reaal, begin deze maand. DBV concentreert zich nu uitsluitend op levensverzekeringen, beleggingen, pensioenen en hypotheken.

Reageer op dit artikel