nieuws

Arag verkoopt polissen ook direct

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag houdt een verkoopactie onder zzp’ers, waarbij zij de mogelijkheid hebben bij de verzekeraar rechtstreeks een polis te sluiten. “Deze optie is uitsluitend en alleen bedoeld om deze specifieke doelgroep te faciliteren in de aanschaf van hun polis”, aldus Arag in een brief aan het intermediair.

Arag verkoopt polissen ook direct

In de nieuwsbrief motiveert Arag de directe verkoop als volgt: "Wij spelen hiermee in op de vele telefonische verzoeken van potentiële verzekerden uit zowel de zakelijke als particuliere markt om rechtstreeks bij Arag een polis te sluiten." De zzp’ers kunnen kiezen tussen tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct sluiten; er is geen prijsverschil. 
Het direct sluiten kan op de website www.zzp-zekerheid.nl. Op de actiesite kunnen zzp'ers een spel spelen onder de titel ‘Bash de zzp’er’. Ze maken bij deelname kans op een ‘MacBook Air’ of een geldbedrag van € 250.

Reageer op dit artikel