nieuws

Arag stapt in opleidingsprogramma verzekeringsbranche

Archief

Arag Rechtsbijstand wordt partner van de opleiding ‘E-Business binnen de verzekerings-branche’ van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Arag stapt in opleidingsprogramma verzekeringsbranche

De opleiding is bedoeld voor medewerkers van volmachtkantoren en commerciële medewerkers van verzekeraars die contact hebben met volmachten. De opleiding is door de HAN ontwikkeld in samenwerking met een aantal verzekeraars en Market Scan, onder meer bekend van de Volmacht Resultaat Analyse. "E-business en internet zijn niet meer weg te denken uit de vezekeringsbranche", zegt directievoorzitter Marc van Erven van Arag . “Wij ondersteunen het opleidingsprogramma dan ook van harte en onderschrijven het belang ervan voor de verzekeringsbranche."

Reageer op dit artikel