nieuws

Anker gaat volmachtbedrijf uitbouwen tot serviceprovider

Archief

De Anker Groep in Groningen gaat het volmachtbedrijf Hanze Assuradeuren uitbouwen tot serviceprovider. Hanze start per 1 juli met volmachtactiviteiten en vanaf 1 januari 2009 moet het bedrijf operationeel zijn als serviceprovider.

 

Hanze Assuradeuren heeft onlangs volmachten gekregen van Reaal, Unigarant en de Goudse en op korte termijn verwacht het bedrijf nog meer volmachtovereenkomsten te sluiten. "Wij zullen ons hoofdzakelijk richten op nichemarkten met simple-riskproducten", zegt directeur Roelof Bisschop van de Anker Groep. "Omdat wij heel ervaren zijn in de binnenvaart, waar we een marktaandeel van 70% hebben, denken wij ook te weten hoe we andere nichemarkten moeten bedienen."

 

  &nbspDe Anker Groep bestaat naast Hanze Assuradeuren uit een verzekeraar (Anker Verzekeringen) die driehonderd tussenpersonen bedient, en een eigen intermediairbedrijf dat opereert onder de merknamen Anker Verzekert en Anker Direct. Anker Direct (het particuliere afzetkanaal) heeft vorige week het Groninger Verzekerings Adviesbureau overgenomen. "Dit is een tussenpersoon met een kleine portefeuille (15o relaties) die desondanks een prominente rol speelde in de Groningse assurantiewereld", aldus Bisschop.

 

Posthumus (Anker Groep) tekenen de volmachtovereenkomst van Hanze Assuradeuren met Unigarant.

Reageer op dit artikel