nieuws

AIG en Den Hartigh gaan samen in SVI-verzekeringen

Archief

AIG Europe en assurantiebedrijf Den Hartigh in Puttershoek (gespecialiseerd in land- en werkmaterieel en de olie-industrie) hebben een internationale samenwerkingsovereenkomst gesloten op het gebied van SVI-verzekeringen bij verkeersdeelname met land- en werkmaterieel.

 

De schadeverzekeringen voor inzittenden (SVI) zullen uitsluitend worden verkocht via de binnen- en buitenlandse partners van Den Hartigh en gelden voor Groot-Brittannië, Ierland, Noorwegen, Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Zweden, Finland, IJsland, Luxemburg, Italië, Portugal, Denemarken en Oostenrijk.

 

  &nbsp"We verwachten jaarlijks zo’n 15.000 verzekeringen te sluiten", aldus directeur Jan den Hartigh. Het bedrijf richt zich voornamelijk op fabrikanten van land- en werkmaterieel en de olie-industrie; meer specifiek op verkooppunten van oliemaatschappijen voor gebruikers in de land- en tuinbouw en in de sector grond, weg- en waterbouw. "Op dit gebied zijn wij de grootste in Europa", aldus Den Hartigh, die onder meer concerns als Castrol, BP en New Holland tot zijn klandizie mag rekenen. Den Hartigh is in zeventien landen actief en maakt ook gebruik van intermediairpartners, zoals Industrial Insurance Group Belgium en Topteam Agrarische Assurantiën.

 

Reageer op dit artikel