nieuws

Aegons nieuwe stem prikkelt pensioenbewustzijn

Archief

Deze week start Aegon een campagne om het pensioenbewustzijn te verhogen. Dit wordt onder meer gedaan met de nieuwe ‘stem’ van Aegon, acteur Mimoun Oiassa.

Aegons nieuwe stem prikkelt pensioenbewustzijn

Aegon wil mensen laten nadenken over de vraag: ‘Wat wil ik gaan doen met pakweg de laatste dertig jaar van m’n leven?’ Met de campagne wordt ingespeeld op de tijdsgeest van een zich steeds meer terugtrekkende overheid, waardoor mensen meer zelf moeten regelen. In de afgelopen weken kon het publiek zijn voorkeur uitspreken over 28 genomineerden voor de nieuwe stem van Aegon. "De voorkeur van het publiek was wisselend, maar tijdens de proefopnames werd de keuze voor ons zonneklaar", aldus Jan Driessen van Aegon. "Mimoun Oaissa ging echt anders te werk dan de andere vijf uitgekozen stemmen. Hij las de tekst niet voor, maar sprak uit wat hij voelde."

Reageer op dit artikel