nieuws

Acht inkoopbedrijven bundelen krachten in nieuwe coöperatie

Archief

Acht inkoopcombinaties hebben de Coöperatie van Service Providers (CVSP) opgericht. Eerste wapenfeit is de WoonMatch Hypotheek (geldgever MNF Bank), die onder eigen label wordt geïntroduceerd.

 

De CVSP is een samenwerkingsverband tussen een achttal inkoopcombinaties: De Financiële Makelaar, Finsys, Home Invest, ISO, LNI, United Capital, VCN Hypotheken en Waerdenburgh. Doelstelling van de coöperatie is het creëren van schaalvoordelen, onder meer op het gebied van inkoop en automatisering, waarbij de identiteit van de leden gehandhaafd blijft. Algemeen directeur is Albert Eikenboom (VCN), voorzitter is Peter Komen (De Financiële Makelaar). "Klein blijven is killing", zegt Eikenboom. "Het idee achter deze vereniging is niet elkaar overnemen, maar samenwerken in een coöperatie en een tegenwicht vormen voor grote partijen als Afab. Hoe het er in de toekomst uit gaat zien, durf ik niet te zeggen. Voorlopig handhaven we de verkoopmerken. Dat is een bewuste keuze."

 

  &nbspCVSP heeft 1.600 aangesloten tussenpersonen en een hypotheekomzet van _ 2,5 mld.

 

Personen op de foto: Van links naar rechts (onderaan te beginnen): Joep Windhorst (MNF Bank), Ernest Lichteveld (Finsys), Albert Eikenboom (CVSP), Jan Veldsink (VCN), Peter Ebbeling (MNF Bank), Jan van Dalfsen (LNI), Jos Roskamp (ISO), Peter Komen (DFM), Tony den Ouden (VCN), Bert Jan van Dalfsen (LNI), Rutger Ruitenbeek (UC), Marcel Bax (HomeInvest), André Miltenburg (Waerdenburgh).

Reageer op dit artikel