nieuws

Achmea opent ‘hagel’-vestiging in Gelredome

Archief

Op het terrein van voetbalstadion Gelredome in Arnhem heeft Achmea de komende drie dagen een tijdelijke vestiging. Met het oog op de zomervakantie wil het concern gedupeerde automobilisten met schade aan hun auto door de storm en hagelbuien van afgelopen zondag versneld ontzorgen.

Achmea opent ‘hagel’-vestiging in Gelredome

Bij het Gelredome bestaat de mogelijkheid om direct de schade aan de auto te laten taxeren of een afspraak te maken met een schadeherstelbedrijf. Per dag verwacht Achmea vijfhonderd verzekerden van Interpolis, Centraal Beheer, Avéro en FBTO te helpen. Op vertoon van de groene kaart worden de automobilisten (tussen 09.00 en 21.00 uur, zaterdag tot 15.00 uur) geholpen. Achmea biedt tevens de mogelijkheid om sterretjes in de voorruit te laten repareren en banden te laten controleren op spanning.

Reageer op dit artikel