nieuws

Zwolsche zet zich in voor veilig verkeer

Archief

Zwolsche Algemeene (ZA) en verkeersveiligheidsorganisatie 3VO zijn een samenwerking gestart. De samenwerking is gericht op de promotie van verkeersveiligheid bij personeel, relaties en verzekerden van de Zwolsche.

3VO verleent aan ZA het exclusieve recht gebruik te maken van campagnes en beeldmerken. In ruil daarvoor besteedt ZA een deel van het marketingbudget voor de Auto Pakket Verzekering aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Nederland, de doelstelling van 3VO.
ZA wil met de samenwerking een bijdrage leveren aan het terudringen van het aantal schades. Daarnaast moeten met name campagnes waarin de kwetsbare positie van het kind centraal staat, zorgen voor nieuwe verzekerden. Primaire doelgroep van de Zwolsche zijn jonge vrouwen en beginnende automobilisten.
Op 20 juni zal de samenwerking voor het eerst zichtbaar worden. Dan organiseert 3VO de Nationale Straatspeeldag; meer dan 2.000 straten gaan dan een ochtend of middag dicht voor het verkeer.

Reageer op dit artikel