nieuws

Zwolsche: bij (Top)herstel autoschade wél eigen risico

Archief

In tegenstelling tot veel andere verzekeraars zal Zwolsche Algemeene het eigen risico van f 300 niet laten vervallen als verzekerden hun schade laten repareren bij een van de 300 Topherstel-bedrijven.

In een toelichting op de samenwerking zegt Zwolsche Algemeene, dat het vergoeden van het eigen risico aan individuele verzekerden niet zou bijdragen aan de verlaging van de schadelast.
De maatschappij zegt alle cascoverzekerden te willen laten profiteren van de besparingen op herstelkosten. “Wij willen alle cascoverzekerden door gunstiger premies van de Topherstel-operatie laten profiteren”, aldus de maatschappij in een wervende brochure aan het intermediair. Hoe groot dat premievoordeel zal zijn, is niet bekendgemaakt.
Wordt gekozen voor reparatie van de autoschade bij een van de Topherstel-bedrijven, mag direct worden begonnen met de herstelwerkzaamheden, ook al is de schade hoger dan f 1.000. Ook wordt een vervangende auto beschikbaar gesteld, en geldt een haal- en brengservice binnen een straal van 20 kilometer.
Voor reparatie en vervanging van autoruiten gaat de Zwolsche Algemeene samenwerken met Carglass en Autotaalglas.

Reageer op dit artikel