nieuws

Zwolsche Algemeene komt met spaarhypotheek op twee levens

Archief

Zwolsche Algemeene heeft een risicodekking op twee levens geïntroduceerd voor haar twee spaarhypotheken. Inclusief de niet-rokerskorting behoren de tarieven tot de laagste van de markt, aldus de maatschappij.

Zowel voor het ZA-Hypotheek Plan als het Hypotheek Garantieplan is de mogelijkheid nu aanwezig op één polis de levens van de hypotheekgever en zijn partner te verzekeren tegen overlijden vóór de einddatum.
“Onze risicopremies liggen iets lager dan die van de flexibele spaarhypotheken van Royal en Hooge Huys”, zegt een woordvoerder van Zwolsche Algemeene.
Bij beide spaarhypotheken kan ook worden gekozen voor een hoog/laag-constructie en voor een premiedepôt met een rentevergoeding van de hypotheekrente minus 1,5%. De premievrijsstelling bij arbeidsongeschiktheid kan apart worden meeverzekerd voor beide verzekerden.
Verder is de hypotheekofferte-programmatuur vernieuwd en uitgebreid met onder meer deze hypotheekvarianten. Ook zijn de mogelijkheden voor het DIN Hypotheekplan verruimd en is de keuze uit rentescenario’s vergroot.

Reageer op dit artikel