nieuws

Zwolsche Algemeene

Archief

ZA Verzekeringen, de Belgische dochter van Zwolsche Algemeene, breidt haar activiteiten uit naar het Waalse deel van België en Luxemburg. Daartoe opent de maatschappij binnenkort een bijkantoor in Brussel en een vestiging in het Groot-Hertogdom.

Prijs koopwoning
De prijs van een koopwoning stijgt nog steeds. Tussen maart en mei dit jaar bedroeg de gemiddelde koopprijs f 259.800, een toename ten opzichte van de gemiddelde prijs tussen februari en april (f 254.400) dit jaar, aldus de makelaarsorganisatie NVM.
NOG
NOG en de met haar samenwerkende pensioenfondsen heeft de hypotheekrente voor leningen van 75% tot 100% executiewaarde verlaagd met 0,3%. Het laagste tarief (zonder NHG) voor 5-jaars spaarhypotheken is 6,5% en voor overige hypotheken 6,3%.
Preventiefolder SCM
De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) heeft een consumentenfolder uitgebracht, waarin de noodzaak is aangegeven tot beveiliging van auto’s tegen diefstal. De SCM zegt dat 70% van alle rijdende voertuigen niet effectief is beveiligd. De folder kost per 100 exemplaren f 20, excl. btw. Meer informatie: tel. 010-284.34.00/284.34.10 (fax).

Reageer op dit artikel