nieuws

Zwitserleven vernieuwt hypotheekaanbod

Archief

Zwitserleven heeft de RenteContent Hypotheek geïntroduceerd, waarvoor een samenwerking is gestart met het Franse UCB Hypotheken. Belangrijkste kenmerk van de hypotheek is de scherpe rente. “We zijn de enige verzekeraar die een samenwerkingsovereenkomst heeft met UCB”, zegt productmanager Stephan van Paridon. Speciaal voor dit product hanteert UCB de handelsnaam De Federale. Het nieuwe product is specifiek bedoeld voor de doelgroep prijskopers.

Er zijn vier doelgroepen gedefinieerd, waarbij de behoefte van de klant, eenvoud en overzichtelijkheid de leidraad vormen. In de communicatie naar het intermediair worden kleuren gebruikt die passen bij het voor de doelgroep meest geschikte product. Voor de prijskoper wordt de kleur rood gehanteerd, voor de flexibiliteitzoeker “onstuimig geel”, groen voor de zekerheidszoeker en paars is de kleur van de fijnproever die verschillende mogelijkheden wil combineren.
Ter vereenvoudiging van het aanbod zijn de VermogensOpbouw- en BeterWonen Hypotheek uit het assortiment verdwenen. Die producten zijn vanaf 16 mei niet meer te sluiten. Aan het nieuwe ‘palet’ van hypotheken is een actie gekoppeld, waarbij de aanvrager van een hypotheekofferte kans maakt op een “voorjaarsschilder”. Voor 1 juli wordt onder de aanvragers vijf keer een gratis bezoek van een huisschilder verloot.

Reageer op dit artikel