nieuws

Zwitserleven meldt productierecord

Archief

Zwitserleven heeft “een prima 2004” achter de rug, met een record aan nieuwe productie

Zwitserleven onderbouwt die claim niet met cijfers; over 2003 bedroeg de nieuwe productie € 264 mln, waarvan € 75 mln collectief (excl. de € 571 mln grote koopsom van het HBG-pensioenfonds). “We zijn zeer succesvol geweest, met name in de collectieve markt”, is alles wat Zwitserleven over 2004 wil zeggen. Eerder gaven DBV, Delta Lloyd en AXA al enthousiaste geluiden af over hun levenproductie in 2004. Zwitserleven deed het niet alleen commercieel goed. “Qua performance zijn we weer back in business“, aldus directievoorzitter Marco Keim. “Alle onderzoeken tonen aan dat Zwitserleven al voor het tweede jaar enorme verbeteringen heeft weten te realiseren en nu tot de beter presterende pensioenverzekeraars behoort.”

Reageer op dit artikel