nieuws

Zwitserleven maakt eigen hypotheekblad

Archief

Zwitserleven stuurt het intermediair dat voor hypotheken met de maatschappij zaken doet sinds kort een speciaal hypotheekmagazine dat kan worden meegegeven aan klanten.

In het blad wordt ingegaan op de belangrijkste algemene zaken rond hypotheken: hypotheekvormen, fiscale zaken en de partijen met wie de klant bij de aankoop van een huis te maken krijgt. “De naam Zwitserleven komt niet of nauwelijks in de tekst voor, zodat de hypotheekadviseur een objectief magazine kan meegeven aan zijn klant.”
Behalve het magazine is nu ook een productfolder op A4-formaat beschikbaar voor Zwitserleven-hypotheken en het BelegSpaarplan. “Deze zijn bedoeld om potentiële klanten bij een offerte, of in een eerder stadium, snel inzicht te geven in de voordelen en mogelijkheden van een product.”

Reageer op dit artikel