nieuws

‘Zwitserleven-gevoel’ ditmaal vanuit Toscane en New York

Archief

Zwitserleven is een najaarscampagne begonnen. Voor het zeventiende jaar wordt het Zwitserleven-gevoel uitgedragen. Op televisie gebeurt dat opnieuw door het duo Huub Stapel en Ellen ten Damme. In de tijdschriften belijdt actrice Famke Janssen, onder meer bekend van de James Bond-film Goldeneye, haar Zwitserleven-gevoel.

“Zou je het Zwitserleven-gevoel ook kunnen wénsen”, vraagt Huub aan Ellen, terwijl hij, leunend tegen een idyllisch fontein, een muntstukje opgooit. De scene is de eerste in een reeks voor vijf nieuwe televisiespots die zijn opgenomen in de Italiaanse badplaats Porto Ercole, de vaste vakantiestek van de koninklijke familie op het Toscaanse schiereiland Argentario.
Na vier dagen van keihard werken zijn de vijf spots klaar voor uitzending. Het eindresultaat is vanaf oktober tot en met december in totaal driehonderd keer op de beeldbuis te zien via vrijwel alle zenders (Nederland 1, 2 en 3, RTL4 en 5, SBS6, Veronica, NET5 en Discovery). Bond-girl
De kleurenfoto’s van de eerste Nederlandse Bond-girl Famke Janssen zijn dit voorjaar opgenomen in New York. Janssen, zelf al dertien jaar woonachtig in Los Angeles, zegt in de ‘Big Apple’ “spontaan het Zwitserleven-gevoel te krijgen”.
De foto’s van Sheep Meadow in Central Park en vanaf de rooftop van een klassiek pand in Chinatown zijn gemaakt door de topfotograaf Yani, die onder meer de tv-commercials van Cup-a-soup en de Libertel-filmpjes maakte. De printcampagne is vanaf deze maand tot en met december te zien in onder meer Elsevier, FEM De Week, HP/De Tijd, Quote, en Vrij Nederland. Het intermediair van Zwitserleven heeft inmiddels een uitgebreide presentatiedoos ontvangen met daarin alle informatie, inclusief video-opnamen en kleurenfoto’s. Het Zwitserleven-gevoel in Toscaanse omgeving: Huub Stapel en Ellen ten Damme in een vissersbootje in de baai van Porto Ercole, zich uitslovend om een fles witte wijn koel te houden.

Reageer op dit artikel