nieuws

Zwitserleven biedt abonnement op Wildbaan

Archief

Tussenpersonen kunnen via Zwitserleven tegen gereduceerd tarief abonnee worden van de helpdesk van De Wildbaan Groep.

Op werkdagen (tussen 09.00-17.00 uur) kunnen abonnees onbeperkt vragen stellen aan diverse onafhankelijke deskundigen op vakgebieden als accountancy, actuariaat, pensioen, hypotheken, notariaat, employee-benefits, sociale verzekeringen en vermogensbeheer. Vragen over Zwitserleven-producten worden beantwoord door de fiscaal-juridische desk van Zwitserleven (FiZie).
Een klein kantoor (1-5 medewerkers) betaalt per maand f 150 voor de Zwitserleven Financial Planning Expertlijn. Tot 1 augustus kan een proefabonnement worden genomen voor f 75. De verbinding met de helpdesk wordt gelegd via de Zwitserleven Expertlijn, tel. 020-347.88.99.
Amev
Naast de telefonische helpdesk bestaat het ‘kenniscircuit’ van Wildbaan uit een nieuwsbrief per fax (F-mail) en een kennisbank. Voor afname van het complete pakket heeft Wildbaan een overeenkomst met Amev, dat de diensten aanbiedt in het kader van het Superion-programma.
Ivo Valkenburg (links) toost op de samenwerking tussen zijn Wildbaan en het Zwitserleven van Petra van den Berg en Mischa Schrijver (rechts).

Reageer op dit artikel