nieuws

Zurich komt met Europese internetverzekeraar

Archief

Verzekeringsconcern Zurich werkt aan een internetverzekeraar die in meerdere Europese landen actief moet worden, meldt het Duitse Handelsblatt

Het in Ierland gevestigde platform Zurich Connect gaat, ondersteund door een callcenter in Bratislava (Slowakije), klanten werven in onder meer Duitsland, Zwitserland, Spanje, Italië en Ierland. Maar ook in Nederland is medio 2006 de domeinnaam www.zurichconnect.nl door het bedrijf gereserveerd. Het aanbod zou zich beperken tot auto-, aansprakelijkheids- en bedrijfsverzekeringen voor particulieren en kleine bedrijven. In Duitsland is Zurich al actief met internetverkoop onder het label DA Direkt. Dit staat te boek als marktleider onder de internetaanbieders op het gebied van autoverzekeringen.

Reageer op dit artikel