nieuws

Zürich komt met click-koopsom

Archief

Zürich heeft een aan de AEX-gerelateerde koopsom met click-element op de markt gebracht: de AEX-Topclick-Koopsom. Startdatum van de koopsom is 17 december

De koopsom (minimaal f 5.000) heeft een looptijd van vijftien jaar. Er wordt geclickt op elke hogere koers. De koers waarop wordt geclickt is het gemiddelde van alle slotkoersen in een maand. Volgens Zürich is het verschil met andere clickproducten dat het aantal clicks niet afhankelijk is van een bepaald rendementspercentage. “Zoals het bij Zürich clickt, clickt het nergens”, luidt de slogan.
Op de einddatum wordt de waarde van het beleggingssaldo bepaald op basis van 70% van de hoogste click-koers gedurende de looptijd. Zürich garandeert daarbij een minimumrendement van 34,5% van het ingelegde beleggingssaldo.
Bij overlijden tijdens de looptijd wordt 90% van het beleggingssaldo op dat moment uitgekeerd. Bij overlijden in de tweede helft van de looptijd is dit 100%. Het kapitaal dat vrijkomt bij overlijden, wordt omgezet in een nabestaandenlijfrente. 1997.

Reageer op dit artikel