nieuws

Zurich haalt band met makelaars aan

Archief

Zurich heeft begin deze maand in de Zwitserse bergen een seminar annex ‘hiking’-evenement gehouden voor een select gezelschap van makelaars uit de Benelux. Daarmee benadrukte de maatschappij dat zij in de zakelijke markt in de branches Brand, Technische verzekeringen, Aansprakelijkheid en Special Lines actief zal blijven in de Benelux. “Ook in niet-leidende posities is er de bereidheid om aandelen in risico’s te accepteren. Een organisatie als Zurich zal er echter naar streven om, indien mogelijk en gewenst door de klant en makelaar, een risico voor 100% te accepteren”, liet Marcus Hongler, directeur voor continentaal Europa, weten.

Na deze boodschap trokken de aanwezigen naar het Appenzellerland, waar sluiters van circa tien makelaars en acceptanten van Zurich diverse bergen bedwongen.
Het maken van een foto was een welkome rustpauze voor de verzekerende bergwandelaars.

Reageer op dit artikel