nieuws

Zorgverzekeraars in commissies

Archief

Jacques van Ek, vice-voorzitter van de raad van bestuur van ASR en Eelke van der Veen, voorzitter van de raad van bestuur van Agis, hebben zitting in de Commissie Arbeidsgehandicapten en Werk die staatssecretaris Hoogervorst onlangs heeft geïnstalleerd. Van Ek is afgevaardigd door de verzeringsbranche en Van der Veen door de Commissie Chronisch Zieken.

Van Ek maakt ook (als vertegenwoordiger van de werkgeversorganisatie VNO-NCW) deel uit van de commissie ‘stelselwijziging ziektekosten’. Deze SER-commissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers, werknemers, zorgverzekeraars en uit kroonleden van de SER (Sociaal Economische Raad), werd eind vorig jaar geïnstalleerd. Zorgverzekeraars Nederland is in deze commissie vertegenwoordigd door algemeen directeur Martin Bontje.

Reageer op dit artikel