nieuws

Zorgverzekeraars bij gezinnen onder de loep

Archief

Deze week gaan 7.500 gezinnen een oordeel geven over hun zorgverzekeraar.

Jan M. de Mos Management Consultancy (Soesterberg) start deze week een onderzoek onder gezinnen over hun tevredenheid met de particuliere verzekeraar of het ziekenfonds. De gezinnen krijgen, afgezien van vragen over de thuissituatie, 26 vragen voorgelegd over hun zorgverzekeraar. Het onderzoek strekt zich uit over 7.500 gezinnen waardoor, aldus de Mos, alle zorgverzekeraars aan bod zullen komen. De uitkomsten worden in mei in een rapport uitgebracht. Het onderzoek – waarvoor de Mos samenwerkt met MarketResponse HealthCare – zal regelmatig worden herhaald. De continue onderzoeken dragen de naam ‘Klantenmonitor Zorgverzekeringen’.
Op grond van een proefonderzoek hebben vier zorgverzekeraars het rapport al op voorhand besteld.

Reageer op dit artikel