nieuws

Zorgopleiding

Archief

Zorgopleiding

Door het nieuwe basisstelsel worden er volgens het detachering- en opleidingsbedrijf De Welten Groep andere eisen gesteld aan de medewerkers bij zorgverzekeraars. Reden voor het bedrijf om de opleidingseisen bij zorgverzekeraars te inventariseren en een nieuwe opleiding in de markt te zetten.
Unigarant
ANWB-dochter Unigarant heeft een nieuwe website. Vormgeving, navigatie en interactiemogelijkheden zijn gewijzigd. Ook is een extranet voor tussenpersonen beschikbaar. Klanten kunnen premieberekeningen maken en offertes aanvragen. Er kan niet direct gesloten worden.
Digitaal Archief
Van Kampen Groep biedt het intermediair een gratis digitaal archief. Via de website www.vkg.com kan een programma gestart worden waarmee allerlei soorten bestanden kunnen worden geüpload. Onder de knop ‘Agentschap’ worden bestanden opgeslagen die te maken hebben met het agentschap en de samenwerking met andere partijen. Daarnaast kunnen bestanden worden gearchiveerd onder de knoppen ‘relaties’, ‘polissen’ en ‘schades’.
FinancePlanner
Erasmus Verzekeringen heeft de in 2003 uitgebrachte MuliLeven Inkomensplanner uitgebreid met een hypotheekmodule en de naam gewijzigigd in Erasmus FinancePlanner.
Online Service
Systeemhuis Online Groep heeft de dienstverlening uitgebreid met Online Services. Dit nieuwe bedrijfsonderdeel adviseert en ondersteunt het intermediair bij verzekerings- en automatiseringsvraagstukken. Daarnaast worden ICT-gerelateerde opleidingen verzorgd.
Zonder advies
DenK Internet Services heeft een hulpmiddeltje ontwikkeld voor afsluitmodules op websites van het intermediair. Consumenten krijgen voor het sluiten van de verzekeringe een tekst te zien waarin wordt duidelijk gemaakt dat zij een verzekering sluiten die niet vooraf gegaan wordt door advies. Dit is een vereiste onder de WFD.
Assurantie B
Delta Lloyd start op 14 maart met de opleiding Assurantie B Particulier. Het is de eerste van een nieuwe serie opleidingen voor tussenpersonen. Verder biedt de verzekeraar Beleggen A aan op vijf locaties.
Verhuizing
Assurantiekantoor Schoen & De Wit is verhuisd naar kantorenpark ‘De Viaanse Molen’ in Alkmaar. Het nieuwe adres luidt: Ampèrestraat 3, 1817 DE Alkmaar, telefoon 072-540.84.90, fax 072-540.84.84, mobiel 06-51.82.37.33, e-mail info@sedw.nl, www.sedw.nl. De naam van het kantoor wordt gewijzigd in SEDW.

Reageer op dit artikel