nieuws

Zorgmodule op Avéro Achmea Online

Archief

Avéro Achmea Online, het extranet waarop het intermediair schade- en bancaire producten kan aanvragen en muteren, is uitgebreid met een module voor particuliere ziektekostenpolissen

Sinds kort kunnen offertes worden aangevraagd en volgende week wordt gestart met de mogelijkheid van muteren. De zorgmodule omvat de volgende functies: premie berekenen, offreren, polisaanvragen, muteren, raadplegen, printen van offertes, polissen en declaratieformulieren. Binnenkort kunnen ook collectiviteiten via de zorgmodule worden behandeld. Kort na de jaarwisseling wordt de module namelijk uitgebreid met de mogelijkheid dat een werkgever zelf personeelsgegevens muteert. “Een volgende slag is wellicht dat wij deze werkgeversfunctionaliteit koppelen aan inkomensverzekeringen”, zegt Harry Kiewiet, directeur Schade en Zorg.

Reageer op dit artikel