nieuws

Zorgadvieslijn bij De Amersfoortse

Archief

De Amersfoortse heeft een telefonische advieslijn geïntroduceerd voor vragen over arbeidsgerelateerde zorg.

Intermediair en verzekerden kunnen voortaan bij ‘De Eerste Lijn’, (tel. 033-464.21.77) met al hun vragen over arbeidsgerelateerde zorg terecht. Medewerkers van De Amersfoortse die voorheen verspreid zaten op de afdelingen Managed Care, Reïntegratie Management en de Arbeidsdeskundige dienst zijn in één bedrijfsonderdeel samengebracht om de advieslijn te bemannen.
De Eerste Lijn geeft advies over alle zorg die met de persoon en zijn werk te maken heeft. Voorbeelden van diensten die via het nieuwe loket ingeschakeld kunnen worden zijn fysiotherapie op bedrijfslocatie en werkplekaanpassing.
De hulplijn geldt voor de zorgcomponent in de volgende verzekeringen: de ZiektekostenVerzuimCombi, de Verzuimdiensten Module bij Ziektekosten Collectief, de Zorgdiensten Module bij Ziektekosten Individueel, het Amersfoortse PersoneelsPlan en het Amersfoortse OndernemersPlan.

Reageer op dit artikel