nieuws

Zoekmachine Online Groep spoort intermediair op

Archief

Het Nijmeegse systeemhuis Online Groep heeft een zoekmachine ontwikkeld waarmee bezoekers snel een assurantiekantoor kunnen vinden: www.assurantiekantoor.net.

Op deze website kunnen tussenpersonen zelf, met behulp van een ingebouwde generator, een eigen website bouwen en deze laten opnemen in de zoekmachine. Volgens Online bevat deze zoekmachine “nagenoeg alle assurantiekantoren in Nederland die een website hebben”. Direct-writers worden niet toegelaten tot de zoekmachine.
Iedere consument die een assurantiekantoor in zijn omgeving zoekt, typt op deze site zijn postcode in en vervolgens verschijnen de dichtstbijzijnde kantoren. Ook kan direct op de naam van een kantoor gezocht worden en is het mogelijk om de provincie aan te klikken waarna een overzicht verschijnt van alle websites van assurantiekantoren in die provincie.

Reageer op dit artikel