nieuws

Zoek de relatie!

Archief

Generali koestert zijn relaties

Daarom wordt het intermediair zo nu en dan uitgenodigd voor ontspannende evenementen. Met één relatie heeft de verzekeraar echter een probleem: de relatie tussen het evenement en de illustrerende foto. Oordeelt u zelf! De bovenste foto illustreert het bezoek van 250 tussenpersonen van Generali aan Cirque du Soleil. Deze bevallige dame is toch niet één van de circusacts? De onderste foto, u raadt het al, illustreert een schaatsclinic in het Heerenveense Thialf-stadion met Rintje Ritsma, georganiseerd voor kinderen van tussenpersonen. We zien schaatscoach Egbert van ’t Oever (aan tafel, tweede van links) we zien schaatser Martin Hersman (rechts daarvan), we zien echter heel weinig kinderen en al helemaal geen Rintje Ritsma. Of kijken we tegen zijn rug aan?

Reageer op dit artikel