nieuws

ZN vernieuwt site

Archief

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) heeft een internetportaal gelanceerd.

De vernieuwde site bestaat uit een openbare website (www.zn.nl) en een besloten site voor leden van ZN (www.znledennet.nl). Het besloten gedeelte heeft de grootste vernieuwing ondergaan.
Zo is de informatievoorziening via het ledennet sterk uitgebreid en biedt het interactieve mogelijkheden voor het uitwisselen van informatie en het delen van kennis.
Het ledennet heeft een algemeen gedeelte en een aantal afzonderlijke commissiesites. Het algemene gedeelte van het ledennet is toegankelijk voor alle medewerkers van zorgverzekeraars. De verschillende commissies op het ledennet vormen aparte sites, die alleen voor de leden van de commissies toegankelijk zijn. Alle relevante documenten en vergaderstukken van de commissies en belangrijke naslagwerken zijn hier samengebracht en ze hebben eigen forums.
Het ZN-portaal bevindt zich nog in de opstartfase. In de komende maanden worden steeds nieuwe functionaliteiten toegevoegd en de content uitgebreid. Het ledennet is nu gestart met acht commissies, het is de bedoeling dat alle veertig vaste commissies en werkgroepen uiteindelijk een eigen site hebben.

Reageer op dit artikel