nieuws

Zilveren Kruis sponsort film ‘Leef!’

Archief

Zilveren Kruis Achmea treedt op als hoofdsponsor voor de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ‘Leef

‘. De hoofdrol wordt gespeeld door Anna (Monic Hendrickx), een vroedvrouw die met het schrijven van een dagboek probeert haar leven weer in balans te brengen. Een thema dat volgens Zilveren Kruis aansluit bij de groeiende interesse voor leefstijl, preventie en gezondheid. Verwacht wordt dat de film dit najaar uitkomt.  In ‘Leef!’ begint de 40-jarige verloskundige Anna een dagboek bij te houden en ontdekt zij dat er iets niet goed zit in haar leven. Ze heeft het voortdurend druk, met haar vroedvrouwenpraktijk, met haar relatie en haar gezin en komt niet aan het echte leven toe. Ze besluit de bezem door haar leven te halen en krijgt op die manier haar leven weer op orde. Ze weet waarvoor en voor wie ze leeft!. Dit is de derde speelfilm van het succesvolle duo Maria Goos, scenarioschrijfster, en regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen. 

Reageer op dit artikel