nieuws

Zilveren Kruis lanceert Conti-Nú-Reisverzekering

Archief

Zilveren Kruis heeft de Conti-Nú-Reisverzekering op de markt gebracht. De doorlopende reispolis kent een uitgebreide dekking. Aanvragen die binnen twee weken worden ingestuurd, worden beloond met 5% premiekorting.

De Conti-Nú-reisverzekering kent een werelddekking en omvat vergoedingen voor bagage tot maximaal f 7.500 per persoon, of f 25.000 per gezin. Onder meer zijn foto-, film- en video-apparatuur gedekt tot f 1.500 per persoon, c.q. f 3.000 per polis. Het eigen risico bedraagt f 150 per gebeurtenis.
De dekking voor geneeskundige kosten is aanvullend op de ziektekosten- of ziekenfondsverzekering. De kosten voor spoedeisende tandheelkundige hulp in het buitenland zijn gedekt tot maximaal f 750.
Overige dekkingen
Standaard meeverzekerd zijn verder: -blijvende invaliditeit (maximaal f 100.000 tot 70 jaar, of f 15.000 na 70 jaar) en overlijden (f 25.000, of f 15.000 indien jonger dan 16 jaar of ouder dan 70 jaar) na ongeval, -wintersportrisico, -vervangend vervoer (tot f 200 per dag met maximum van f 5.000), en vervangend verblijf, -repatriëring, inclusief overkomst van maximaal twee ‘achterblijvers’ indien verzekerde alleen rondreizend ernstig ziek wordt, -gratis hulpverlening alarmcentrale EuroCross.
Geld en cheques kunnen worden meeverzekerd tegen een toeslag van f 2,50 per maand.
De maandpremie voor de doorlopende reispolis van Zilveren Kruis bedraagt f 10 voor alleenstaanden, f 17,50 voor tweeverdieners (zonder kinderen), en f 27,50 voor gezinnen met kinderen. De polis loopt een jaar, en kent geen opzegtermijn.

Reageer op dit artikel