nieuws

Ziektewetprodukten van Generali met vier arbodiensten

Archief

Generali heeft voor bedrijven drie ziektewetverzekeringen op de markt gebracht, waarbij zij voor de uitvoering een geïntegreerd produkt biedt met arbodienst De Twaalf Provinciën.

Bedrijven kunnen evenwel voor de uitvoering van genoemde polissen ook kiezen voor samenwerking met Detam Arbo, Care Consult, en Arbodienst Groep Holland. Overige arbodiensten komen alleen na overleg met Generali in aanmerking.
De drie ziektewetverzekeringen hebben de volgende kenmerken:
– de ‘Garant’ voorziet in aanvulling tot 100% van het loon gedurende het ziektewet-jaar;- bij de ‘Garant Plus’ zijn ook de eerste weken gedekt, met uitzondering van een eigen-risicoperiode van 5 of 10 dagen.- de ‘Stop Loss’ biedt dekking van de kosten boven een vooraf bepaalde jaar-drempel. Hierbij wordt overigens een voorschot-uitkering gedaan, indien in een kwartaal de verzuimkosten meer bedragen dan 35% van het vastgestelde bedrag.

Reageer op dit artikel