nieuws

Ziekteverzuim-daggeldpolis speciaal voor sporters

Archief

Speciaal voor sportbonden en werkgevers heeft het assurantiebemiddelingsbedrijf Poliskring een collectieve ziekteverzuim-daggeldpolis geïntroduceerd. Hiermee wordt beoogd werkgevers minder huiverig te maken voor sportbeoefening door medewerkers.

De eerste collectiviteit is gesloten met de Nederlandse Squash Rackets Bond (NSRB). Risicodrager is AIG-Europe. De NRSB-polis geldt voor de vierhonderd deelnemers aan de landelijke bedrijfscompetitie.
Voor elke dag (na één wachtdag) dat iemand niet kan werken wordt een vast bedrag van f 110 uitgekeerd. Verzekerden zijn alle deelnemers/reservespelers mits vermeld op het wedstrijdformulier. Indien men aanspraak wil maken op een uitkering op grond van deze verzekering, dient de ‘schuldige’ blessure op het (door wedstrijdleider en scheidsrechter ondertekende) wedstrijdformulier vermeld te zijn.
Verhuizing
Het hoofdkantoor van Poliskring, een keten van vijftien assurantiekantoren, verhuist 14 februari van Amersfoort naar het landgoed De Vinkenhoef in Hoevelaken, waar al enkele niet-verzekeringstechnische onderdelen van het bedrijf zijn gevestigd.

Reageer op dit artikel