nieuws

Ziektekostencollectiviteit Rabobank van CZ naar Achmea

Archief

De Rabobank-medewerkers en hun gezinsleden stappen volgend jaar voor hun ziektekostenverzekering over van CZ naar Achmea Zilveren Kruis.

De Rabobank-collectiviteit omvat 42.000 actieve medewerkers met een maatschappijpolis en 7.000 inactieven met een standaardpakketpolis. Het gaat in totaal om 26.000 polissen en een premievolume van e 42 mln (inclusief wettelijke bijdragen e 60 mln).
Dat de collectiviteit volgend jaar wordt ondergebracht bij Zilveren Kruis vloeit voort uit het feit dat de Rabobank sinds februari van dit jaar een samenwerkingsverband heeft met Achmea, waarbij tevens een minderheidsbelang werd genomen in Eureko, het moederbedrijf van Achmea.
De Rabobank over de samenwerking: “Met partner Achmea als een van de grootste aanbieders van ziektekostenverzekeringen krijgen wij de mogelijkheid ons ook op deze markt te richten. Daartoe zullen via de vestigingen van Rabobank ziektekostenverzekeringen worden aangeboden. In dit kader ontwikkelt Interpolis met Zilveren Kruis Achmea zorgproducten onder Interpolis-label.”

Reageer op dit artikel