nieuws

Ziekenfonds van Stad Rotterdam nu operationeel

Archief

SR Zorgverzekeraar, het eigen ziekenfonds van Stad Rotterdam in samenwerking met zorgverzekeraar DSW, is begin deze maand van start gegaan.

SR Zorgverzekeraar is het eerste landelijk opererende ziekenfonds dat samenwerkt met het onafhankelijke intermediair.
Behalve de ziekenfondsdekking biedt het fonds aanvullende verzekeringen voor collectieve en individuele contracten, en uiteraard gemengde collectiviteiten. Stad Rotterdam en DSW (die al geruime tijd hetzelfde logo als Stad Rotterdam voert) maken deel uit van een samenwerkingsverband waarin ook de particuliere verzekeraar ONVZ en ziekenfonds OZ (fusie van AZWZ/ZHE) zijn betrokken. Onlangs maakte ONVZ bekend, dat zij zelf ook een landelijk werkend ziekenfonds zal oprichten.

Reageer op dit artikel