nieuws

Zes verzekeraars voor Pensioen Point

Archief

Een klein jaar na oprichting heeft franchiseketen Pensioen Point elf deelnemende kantoren en een afgeronde lijst van zes risicodragers.

De zes verzekeraars zijn Amev, Zwitserleven, Avéro, Nationale-Nederlanden, FairGo en Hooge Huys. Eerdere interesse van DBV en Stad Rotterdam heeft niet geleid tot service-level-agreements. De elf vestigingsplaatsen zijn: Almelo, Bilthoven, Doetinchem, Elst (Gld), Gouda, Maarssen, Maasbracht, Roosendaal, Veendam, Vught en Zutphen. In januari volgt een vestiging in Alphen aan den Rijn.
Pensioen Point werd vorig najaar opgezet door Van der Meer Pensioenadviseurs in Oisterwijk. Franchisers nemen deel onder eigen naam, bijvoorbeeld Pensioen Point De Vries. De centrale organisatie biedt voornamelijk marketing en kennis (helpdesk en scholing). “Naar ik heb begrepen, heeft ook De Pensioendesk inmiddels ingezien dat marketing alleen niet voldoende is”, aldus Levineke Meylink van Pensioen Point. “Kennis alleen is dat evenmin, het gaat om het evenwicht.”
Volgens Meylink slaagt Pensioen Point daarin. “Wij zijn al een A-merk”, verwijzend naar de onlangs uitgesproken ambitie van concurrent De Pensioendesk (52 franchisenemers). De Pensioendesk doet vooral zaken met Aegon, Van Nierop, Zurich, Hooge Huys, Zwitserleven en NN.

Reageer op dit artikel