nieuws

Zes nieuwe vestigingen franchiseketen GeldXpert

Archief

GeldXpert, franchiseketen in hypotheken, krijgt er volgende maand zes vestigingen bij.

Nieuwe advieswinkels worden geopend in Bergen (NH), Hardenberg, Heerenveen, Schagen, Schiedam en Utrecht. Daarmee komt het totaal aantal kantoren op 39. Medio vorig jaar telde GeldXpert 25 franchisenemers. De keten wil voor het eind van dit jaar op vijftig vestigingen staan; de formule voorziet in de aansluiting van maximaal honderd franchisenemers.
Ondersteuning
De centrale organisatie GeldXpert Nederland verzorgt de centrale inkoop van hypotheekproducten en biedt ondersteuning op het gebied van marketing, automatisering, opleiding, werving & selectie en administratie.
Eenzelfde ondersteuningspakket wil de franchiseketen op termijn ook aanbieden met het oog op de verkoop van spaar- en beleggingsproducten alsmede lijfrente- en pensioenverzekeringen. Verder krijgen de franchisenemers service-achtige diensten aangeboden, waaronder een klanten(kortings)kaart (Xtra Card) en de GeldXpert-card die relaties de mogelijkheid geeft van kredietfaciliteiten bij de MNF-bank.

Reageer op dit artikel