nieuws

ZekerWeb helpt tussenpersoon

Archief

Marketingplaats introduceert ZekerWeb, een websitedienst voor assurantiekantoren. Het marketingadviesbureau op internet biedt een kantoorwebsite inclusief het onderhoud van content en een pakket digitale nieuwsbrieven voor relaties van het kantoor.

Voor de ontwikkeling van ZekerWeb heeft Marketingplaats onderzoek uitgevoerd op meer dan duizend websites van financiële dienstverleners. Hieruit bleek dat ruim 50% van de onderzochte websites niet goed scoorde op criteria als actualiteit, professionele uitstraling en heldere indeling van de informatie. Ook werden bij het onderzoek vaak ‘dode’ of foute links aangetroffen.
De websites die worden geleverd, bevatten informatie die door Marketingplaats wordt onderhouden. Er worden drie informatieniveaus onderscheiden: productinformatie, thema-informatie en nieuwsberichten. Voor de meeste verzekeringsproducten zijn standaardaanvraagformulieren opgenomen en kunnen digitale rekenhulpmiddelen worden gekoppeld.
ZekerWeb wordt geleverd inclusief een arrangement met zes kant-en-klare digitale nieuwsbrieven per jaar voor 1.500 klanten.
Kosten
Het assurantiekantoor betaalt per jaar een vast bedrag voor het hele pakket inclusief hosting, domeinnaam en e-mailaccounts. Het ontwerp van het huisstijlsjabloon kost _ 495. Het in orde maken van de basiswebsite kost _ 400. Dit is beide eenmalig. Het websitepakket kost jaarlijks _ 1.595. Prijzen zijn exclusief btw.

Reageer op dit artikel