nieuws

Zalm definitief directeur DSB Bank

Archief

Dirk Scheringa en Gerrit Zalm zijn overeengekomen dat Zalm definitief de financieel directeur van DSB Bank blijft.

Aanvankelijk zou Zalm de functie ad interim vervullen. Scheringa over Zalm: “Met Gerrit voelt het alsof we Champions League gaan spelen. Het is bij de bank net zoals bij de voetbalclub AZ: een financiële topper of een toptrainer, het gaat om kwaliteit.” Gerrit Zalm over zijn besluit: “Ik heb de smaak te pakken gekregen. Ik werk in een inspirerende omgeving met goede collega’s. Het zijn uitdagende tijden voor financiële instellingen. Er is allerlei nieuwe wet- en regelgeving en er is turbulentie op de financiële markten. Ik wil graag bijdragen aan de ambitie van DSB Bank om de beste consumentenbank te zijn.”
DSB Bank zegt er aan mee te werken dat Zalm ook zijn andere functies kan blijven vervullen.

Reageer op dit artikel