nieuws

ZA is gesloten op oudejaarsdag

Archief

De interne systemen en offertesoftware van Zwolsche Algemeene hebben de millenniumproef doorstaan. Desondanks zal het hoofdkantoor op 31 december gesloten zijn.

Zwolsche Algemeene (ZA) heeft de interne systemen uitgebreid getest, waar nodig aangepast, opnieuw getest en vervolgens weer in productie genomen.
Op aanraden van millenniumdeskundigen heeft de verzekeraar uit Nieuwegein een aantal maatregelen genomen om direct in te kunnen spelen op niet te voorziene gebeurtenissen. Eén van de maatregelen is sluiting van het kantoor op vrijdag 31 december. ZA wil op deze laatste dag van deze eeuw de interne systemen volledig beschikbaar hebben voor het uitvoeren van de laatste controles. ZA gaat er vanuit dat zij ook deze laatste controles met goed gevolg zal doorstaan, aangezien het intermediair de mededeling krijgt dat het bedrijf op 3 januari vanaf 15.30 niet bereikbaar zal zijn in verband met de interne nieuwjaarsreceptie.
Anva
In tegenstelling tot ZA zal het systeemhuis Anva rond de jaarwisseling de openingstijden juist verruimen. Op zaterdag 1 en zondag 2 januari is de helpdesk geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Ook TradeCom International, de Anva-partner op het gebied van hardware is om deze reden in het eerste weekeinde van het nieuwe jaar bereikbaar.
Het Amersfoortse systeemhuis verwacht dat veel van haar klanten in het millenniumweekend naar kantoor gaan om voor alle zekerheid hun computersysteem te controleren. Anva-directeur Stoffel van Almkerk is ervan overtuigd dat de eigen software de millenniumovergang goed doorstaat. Desondanks adviseert Van Almkerk het intermediair om in het nieuwjaarsweekend naar kantoor te gaan en te controleren of het totale systeem nog goed functioneert.
Op de website van Anva (www.anva.nl) wordt in de maand december een speciale pagina geopend met daarin oplossingen voor de meest voorkomende millenniumproblemen.

Reageer op dit artikel