nieuws

Yoldas & Partners (Rijen) failliet

Archief

Assurantiebedrijf Yoldas & Partners in het Noord-Brabantse Rijen is op eigen aanvraag failliet verklaard. Deze onderneming van Tümér Yoldas (34) richtte zich vooral op Turkse Nederlanders. De twaalf personeelsleden is ontslag aangezegd.

Yoldas werkte aanvankelijk bij ING Bank in Tiel, waar hij de Turkse doelgroep bediende. Omdat hij vond dat de marktkansen onvoldoende werden benut, stichtte hij in 2002 samen met een compagnon een eigen bedrijf. Dit telde al heel rap dertig medewerkers. Na de breuk met zijn compagnon ging Yoldas alleen door onder de huidige naam Yoldas & Partners.
Eind 2004 werkten er twaalf mensen in het kantoor in Rijen en zeven vertegenwoordigers verspreid over het land. Medio 2006 kwam Yoldas in samenwerking met Cardif met een woonlastenverzekering die was afgestemd op Turkse Nederlanders.
Inkooporganisatie
Eind 2006 introduceerde Yoldas onder zijn voornaam Tümér een inkooporganisatie op het gebied van energie, telefonie, computer en vliegtickets. Deelname kostte _ 5 per maand, waarvan _ 1 bestemd was voor de Yoldas Foundation, een organisatie met als doelstelling kinderen en ouderen in Turkije te helpen.

Reageer op dit artikel