nieuws

Xtensive start met Pro Pensioen

Archief

Franchiseorganisatie Xtensive, onder meer actief met de ketens Koophuis en Aefin, heeft voor de aangesloten kantoren een pensioenconcept ontwikkeld onder de naam Pro Pensioen. Er is al een jaar proefgedraaid met het concept.

Kantoren kunnen met Pro Pensioen actief werkgevers benaderen, ondersteunen en adviseren op het gebied van pensioencommunicatie voor de werknemers. “Een vorm van Employee Benefits nieuwe stijl, die vooral wordt ingezet om de reeds bestaande zakelijke relaties verder te versterken en nieuwe zakelijke relaties te bereiken.” 
Het concept omvat software voor pensioenanalyse, het inpassen van pensioenoplossingen in salarispakketten van werkgevers, de inkoop van producten bij verzekeraars en pensioenfondsen en het genereren van leads voor de tussenpersoon. De deelnamekosten bedragen € 900 (excl. btw) per jaar. Voor de administratieve ondersteuning is een Pro-Pensioenbackoffice ingericht. Er zijn nu negentien kantoren actief met Pro Pensioen, waarvoor een aparte site is opgezet: www.propensioen.nl

Reageer op dit artikel